(13) Henri Nieminen

Olen 30-vuotias mies Vuoksen itäpuolelta. Muutin takaisin Imatralle vuoden 2021 alkupuolella Pohjois-Karjalasta. Lapsuuteni maisemat löytyvät Vuoksenniskalta.

Toimin nykyään myyntineuvottelijana ja yrittäjänä. Vapaa-aikanani teen musiikkia, retkeilen sekä rapsuttelen kahta koiraa kotisohvalla.

Seurakunta on ollut äärettömän iso osa omaa elämääni aina rippikoulusta työsuhteisiin asti. Rippileireillä on tullut vietettyä aikaa niin leiriläisenä, isosena kuin työntekijänäkin. Olen toiminut nuorisotyönohjaajana Keravalla ja Imatralla.

Seuraava luonteva askel oli lähteä ehdolle seurakuntavaaleihin. Tulkaa kaikki -liikkeen arvot ja tavoitteet vastaavat hyvin omiani.

Imatran seurakunta on rakas - haluan pitää siitä parasta huolta niillä kyvyillä jotka Luojamme on minulle antanut. Seurakunnassamme tehdään usealla työalalla erittäin tärkeää työtä mutta minulle sydäntä lähinnä ovat varhaisnuoriso- ja nuorisotyö. Meidän seurakuntamme tiimi tekee loistavaa ja ammattitaitoista työtä sillä saralla.

Rehellisyys ja avoimuus sekä kaikkia kunnioittava keskustelu ovat aineksia hyvään huomiseen. Mielestäni Kirkko kuuluu kaikille ja tekemisen keskiössä tulee olla - ei enempää eikä vähempää - lähimmäisenrakkaus.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita