(9) Päivi Marttila

Olen 50-vuotias kolmen lapsen äiti, vaimo ja vuorotyötä tekevä sairaanhoitaja. Elän vauhdikasta perhe-elämää ja viihdyn työssäni vanhuspalveluissa. Olen lapsesta asti seurannut ja kuunnellut aktiivisten ihmisten toimintaa ympärilläni, ja minuunkin on tarttunut tämä into touhuta ja vaikuttaa, tehdä maailmasta ympärillämme vielä parempi paikka.

Taustani luottamustehtävissä

Toimin tällä valtuustokaudella Imatran kaupungin luottamustehtävässä kaupunginvaltuutettuna ja kaupunginvaltuuston 1. varapuheenjohtajana. Tätä edeltävänä valtuustokautena kaupunginvaltuutettuna olin luottamustehtävissä hyvinvointilautakunnan jäsenenä, kaupunginhallituksen varajäsenenä sekä Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymän hallituksen jäsenenä.

Hakeuduin juuri näihin luottamustehtäviin, sillä koen tärkeäksi olla mukana vaikuttamassa tavallisiin, arkisiin asioihin kuten koulujen pihat, paikallisbussit, harrastusmahdollisuudet, kirjastot, koulut ja opiskelupaikat. Nämä ovat päätöksiä ja ratkaisuja, jotka vaikuttavat meidän kaikkien elämään joka päivä.

Miksi seurakuntavaalien ehdokkaaksi?

Seurakunta on myös osa ihmisten arkea ja juhlaa, ja mielestäni seurakunnan tärkeä tehtävä on luoda yhteisöllisyyttä ja osallistaa sen jäseniä. Seurakunta on mukana koko ihmisen elämänkaaren, itse olen ollut osana niin perhekerhoa lasteni ollessa kerhoikäisiä kuin työssäni vanhusten ryhmäkodissa hartaushetkissä, ja koen kaiken sen toiminnan olennaisena osana seurakuntaa.

Tämän vuoksi halusin lähteä seurakuntavaaliehdokkaaksi, minulle on tärkeää, että seurakunta ja sen toiminta on avointa, vastaanottavaa, ihmistä lähellä ja ihmisen hyväksyvää, ja sen puolesta haluan toimia.

Minä luottamushenkilönä

Kaikessa toiminnassa ja päätöksenteossa minua ohjaavat erityisesti kaksi sanaa:

• avoimuus - se, että kaikki tietävät, ketkä päättävät, mitä päättävät ja miten itse voi asioihin vaikuttaa

• kestävyys - päätösten kestävyyden arviointi, ettei kehitys nyt tapahtuisi tulevaisuutta tuhoten, vaan koko luomakuntaa varjellen

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita