(14) Ritva Pohjola

Olen juuri 80 vuotta täyttänyt eläkeläinen. Toimin aikoinani äidinkielen lehtorina. Olen myös logoterapeutti ja aikoinaan pidimme seurakunnassa logoterapeuttista elämäntaitokurssia.

Perheeseemme kuuluu samanikäisen mieheni Pekan lisäksi Kaskivaarasta ostettu Muru-kissa.

Seurakunnan lisäksi harrastuksiini kuuluu nykyään Irti-teatterin aikuisryhmässä ja olen ajatusmaailmaltani vihreä. Poikamme sairastui opiskeluaikanaan mielenterveysongelmiin. Yksi syy siihen oli, että hän oli pahasti koulukiusattu. Olen toiminut klubitalo- ja mielenterveystyössä vapaaehtoisena ja ollut mm. New Yorkissa ja Glasgow`ssa koulutuksessa ja seminaarissa.

Olen Vihreiden varakaupunginvaltuutettu ja varana myös kaupunginhallituksessa sekä rakennusvalvontajaoston jäsen. Aikaisemmin kuuluin ympäristölautakuntaan.

Seurakunnassa olen kuulunut kaksi kautta valtuustoon ja palvelun tukiryhmään sekä nyt myös kirkkoneuvostoon.

Olen kokenut seurakunnan toiminnan mielekkääksi ja kehittämisen arvoiseksi: siksi lähdin vielä mukaan. Käynnit teologisessa keskustelupiirissä olen kokenut antoisaksi ja olen kiitollinen, että saan toimia avustajana jumalanpalveluksissa.

Koen, että meillä on toimiva ja kaikkia palveleva yhteisö. Haluan olla mukana ja vastaanottamassa kaikenikäisiä ja kaikenlaisia ihmisiä seurakunnan yhteyteen.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita