(11) Titta Myllärinen

Mie olen 46-vuotias seurakuntamme vankka kannattaja ja seurakuntatyön ihailija. Usko Jumalaan on elämäni perusta ja haluan tehdä tietoisesti hyvää. Yhteisöllinen vastuunkanto on miulle tärkeää.

Olen ehdolla, koska haluan tukea Tulkaa kaikki-porukan tavoitteiden saavuttamista. Tärkeimpiä arvoja mielestäni ovat rakkaudellisuus, yhdenvertaisuus ja huolenpito. Pyrin toteuttamaan näitä myös luottamustoimissani Imatran kaupunginhallituksessa ja valtuustossa sekä aluevaltuustossa. Toimin myös puheenjohtajana Osallistu ja vaikuta-työryhmässä sekä Osallisuus ja demokratia-johtokunnassa.

Tärkeä osa elämääni on äitiys ja työ. Olen kahden nuoren aikuisen äiti ja töissä erityisluokanopettajana Vuoksenniskalla.

Haluaisin omalta osaltani olla mukana vaalimassa ja vahvistamassa monipuolista, rikasta ja elävää seurakuntatyötä. Erityisen lähellä sydäntäni on diakoniatyö. Haaveilen siitä, että meillä Imatrallakin olisi tulevaisuudessa jokaisen seurakuntalaisen helppo tulla mukaan toimintaan ja kokea olevansa rakas, tärkeä ja arvostettu juuri sellaisena kuin itse on.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita